torsdag 28 juli 2011

En intressant dag

Ja vad säger man, 5 timmar på Gekås gör en ganska trött :) men helvete vad intressant det var. Ingen kö in så allt gick smärtfritt. Trodde verkligen det skulle vara en enormt lång kö för så många bilar har jag nog aldrig sett på ett och samma ställe. Inne däremot var det folk, ganska enormt mycket folk och alla skulle självklart vara i vägen för en. Alla beter sig som om det var den enda billiga affären som finns och slänger sig fram till varorna. Ganska kul att se men väldigt jobbigt för hjärnan. Allt man sett på Kanal 5 stämmer verkligen, det är många konstiga människor som handlar där.
Jag och frugan gick tillsammans medans lilltjejen och hennes kompis strosade runt själva, vad kul dom hade. Är man 13 år så kan det vara grymt jobbigt att gå hela tiden men vi var tröttare än dom. Man börjar väl bli gammal... dom fyllde sin vagn duktigt :)
Pausen blev mat på en kebabrestaurang vilken var en besvikelse för maten var sådär, jaja colan gav med sitt koffein en välbehövlig kick. Tillbaks in i dimman med ny energi, vi lyckades faktiskt slarva bort våran kundvagn en stund så kundtjänst fick ropa ut numret på den. Inte lite pinsamt. Till slut hittade vi den och inget var urplockat.

Gekås har verkligen allt, alltså allt.. vilken skillnad det var från när man var liten och jobbade sig runt. Men så är det ju, allt utvecklas. Har för mig att det bara var enplans då, nu är det typ 3 våningar eller fler. Boris har lyckats ganska bra må jag säga. Tyvärr ingen Morgan och hans polare men heller inget kamerateam. Ut ur gekås var inte heller någon tidskrävande uppgift, många kassor - lite kö. Trots allt åkte vi hem med ett leende på våra läppar.

Min fru är verkligen en fantastisk kvinna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar