tisdag 26 juli 2011

Ullared

Vädermässigt är denna sommar katastrof, det slutar ju aldrig att regna. Tur att det vankas en Ullared tur snart :) tycker det är kul att vara där och hitta alla möjliga och omöjliga saker. Vissa saker är ju ren skit men ibland så kan man verkligen göra fynd. Tyvärr så gör ju vädret att det inte blir färre folk så det är bara att förbereda sig att kön kommer bli lååång. Både in och ut. När man väl kommit in så brukar det kännas lättare.
Det var faktiskt längesedan vi var där nu och vad man sett på tv så har mycket förändrats. Nya avdelningar, nytt café osv.. spännande. Tror det blir ett besök på elektronikavdelningen också *blink* *blink*. Något många glömmer är att det även finns affärer utanför också, många ganska intressanta att besöka. Det har blivit en ganska enorm köpstad.
Kommer ihåg när jag var liten då det var typ bara Ullared och något grillställe där man kunde äta. Vilken skillnad från nu med restauranger, snabbmat osv.. undrar vad ullaredsborna tycker om det? Blir ju självklart jobbtillfällen men till vilket pris? Jaja, vi tycker det är kul iallafall..

Har följt Norge händelserna och även läst hans manifest, tänk att ha planerat detta i 9 år och inte blivit upptäckt. Det han skriver är mycket svårt att ta in, man känner verkligen hans ondska och förvirrade tankar. Han hade ju till och med planerat att åka fast för att kunna fortsätta spridandet av sitt sjuka budskap. Sen att man överhuvudtaget så lätt kan få tag på material och dylika saker går över mitt förstånd, borde vara förbjudet. Men då får man ju förbjuda lagliga saker, svår balansgång det där. Hoppas att det blir djupare kontroller av saker efter detta så att det aldrig aldrig händer igen.

Mina tankar går till offren, anhöriga och det norska folket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar