tisdag 2 augusti 2011

Lunch

Vi var på lunch hos min pappa och hans fru idag, alltid lika trevligt och avslappnat. Grillad kycklingfilé med ugnspotatis gjorde besöket ännu mer trevligare, hemmagjord rabarbersaft till det toppade allt. Dom bor grymt fint med en härlig altan och det var faktiskt lite sol idag så vi stortrivdes. Åskan hördes i och för sig men väldigt långt bort och kom aldrig nära.
Vi pratade om allt och inget, pappa berättade lite om hur det var på hans jobb när han jobbade och hans fru lite om hur det var när hon jobbade. Alltid intressant att lyssna på för vilken skillnad det är på då och nu. Pappa berättade tex att på hans jobb fick dom anställa en råttfångare, alltså en som jobbade heltid med att fånga råttor. Vad vi skrattade, ingen av oss hade hört talas om något sånt. Det var en mycket trevligt stund som uppskattades av oss alla.

Annars så har dagen varit lugn och sansad, det har regnat mycket hemma så alla våra blommor är grymt nöjda. Inte klokt vad stockroserna blommar, olika färger och stora. Mamma var över en stund och lämnade en dammsugare som hon inte behövde så frugan visade runt henne i trädgården. Hon blev imponerad. Kul!

Dags för lite slötittande på tvn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar